•     Am absolvit cursul de Master Florist sub indrumarea celebrului Araik Galstyan, in cadrul Portugal International Design School, dar si multiple workshop-uri sub semnatura acestuia. In acest moment, sunt printre putinii floristi romani certificati international. Desi acest titlu poate parea ca o masura a unei nobilitati sporite, eu il simt si mi-l insusesc in sensul sigurantei si al garantiei unei calitati superioare a fiecarui aranjament pe care il fac. Din dragoste pentru frumos, eleganta si estetica florala, in ultimii 6 ani m-am implicat in foarte multe proiecte in acest domeniu, pentru a evolua ca specialist, pentru a-mi defini stilul si amprenta personala, dar si pentru a capata cat mai mult experienta creativa.

 •       Primul proiect floral de anvergura ale carui baze le-am pus a fost Eventi Bianchi, in Sibiu, unde m-am ocupat de design floral pentru evenimente private si corporate. Ulterior, o data cu mutarea in Bucuresti, mi-am adunat toate ideile si pasiunea pentru flori, intr-un univers mic, cochet si urban-chic, sub brandul Coco Jardin by Codruta Petre.

•        Coco Jardin, ca atelier floral deschis la strada, este locul unde ma simt foarte mult acasa. Este spatiul unde imi pot afisa ideile in culori, arome si mixuri de flori, croite pe specificul dorintelor oamenilor pe care ii cunosc trecandu-mi pragul. Simt ca aduc floristica la nivel de arta cu fiecare client caruia reusesc sa ii trezesc curiozitatea si interesul pentru flori, chiar si in putinele minute pe care le petrecem impreuna la alegerea sau realizarea aranjamentului potrivit lor

•        Ma simt Eu atunci cand florile mele pot spune o poveste persoanei careia ii sunt destinate, cand vizitatorii atelierului zambesc cu caldura la vederea creatiilor mele si cand dorintele cele mai profunde, poate, imi sunt incredintate de domni indragostiti ori mirese emotionate in cautarea florilor perfecte.

•        Imi plac provocarile, proiectele indraznete ca viziune ori volum de munca si, de cele mai multe ori, petrec nopti la rand documentandu-ma si cautand inspiratie in toate colturile lumii. Ador sa le vorbesc oamenilor despre ce pot transmite prin florile pe care le aleg, sa vin in intampinarea dorintelor lor, sa realizez pentru ei un design si un concept floral si, apoi, sa le citesc bucuria din priviri in fata proiectului finalizat.

•        In prezent, Coco Jardin se ocupa de tot ceea ce inseamna floristica de eveniment (private&corporate), abonamente florale saptamanale (pentru acasa sau birouri), dar functioneaza si ca atelier floral deschis in fiecare zi, cu buchete on demand sau ready made, din flori intotdeauna proaspete •

• Puteti vizualiza catalogul nostru pentru evenimentele din 2020 aici •

Cookie-urile pot stoca informatii referitoare la produsele comandate
de pe site-ul nostru in scop de marketing. Informatiile sunt folosite
pentru a va oferi recomandari si reclame in functie de interesele dumneavoastra.
Mai multe informatii aici.