Magazinul online www.cocojardin.ro este administrat si detinut de :

EVENTI BIANCHI SRL Nr. ORC/an: J32/166/22.02.2013

CUI: RO31274057 Sediu: Strada Ostirii, NR.7, SC.C, AP.72, Sibiu

IBAN:RO07 INGB 0000 9999 0724 3484

Banca: ING Bank Romania, Dorobanti

Capital Social: 200 lei

Telefon: +40 755 878 634

Email: codruta@cocojardin.ro, Preturile afisate pe site contin TVA.

1 DEFINITII

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de produse de catre EVENTI BIANCHI SRL, prin intermediului magazinului virtual www.cocojardin.ro, catre cumparator si pot fi oricand modificate de catre EVENTI BIANCHI SRL, fara notificare prealabila. Cumparator / Client – persoana fizica/persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o comanda. Vanzator / Compania – societatea comerciala EVENTI BIANCHI SRL Utilizator / Vizitator – orice persoana fizica/juridica care viziteaza site-ul www.cocojardin.ro. Produse – orice produs afisat pe site si mentionat in comanda, ce urmeaza a fi furnizat de catre vanzator, cumparatorului. Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul isi exprima intentia de a achizitiona anumite bunuri si sa faca plata acestora. Procesarea comenzii – toate actiunile desfasurate in legatura cu o comanda, din momentul primirii acesteia si pana in momentul trimiterii facturii aferente acestei comenzi. Aceste actiuni se refera la (dar fara a se limita la acestea): verificarea platii, darea comenzii in lucru, realizarea produsului, livrarea comenzii, confirmarea livrarii. Curier – orice angajat sau companie contractata care presteaza servicii de curierat. Website – domeniul www.cocojardin.ro.

2 DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Intregul continut al site-ului www.cocojardin.ro: imagini, texte, produse, informatii, grafica, grafica web, logo (fara a se limita doar la acestea) este integral proprietatea EVENTI BIANCHI SRL si a colaboratorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Preluarea lor fara acordul EVENTI BIANCHI SRL, in scris, este ilegala si se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Preluarea de imagini este permisa doar in cazul in care se doreste plasarea unei comenzi catre EVENTI BIANCHI SRL.

3 EXONERAREA DE RASPUNDERE

EVENTI BIANCHI SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la www.cocojardin.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, EVENTI BIANCHI SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirect cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-lui.

4 VARSTA LEGALA

Varsta minima pentru plasarea unei comenzi este 18 ani. Persoanele sub 18 ani pot efectua comenzi pe site, doar daca transmit odata cu comanda, si acordul scris al parintelui/tutorelui legal asupra prezentei liste de Termeni si Conditii la adresa de e-mail codruta@cocojardin.ro.

5 SECURITATE

Securitatea datelor tale de card este foarte importanta pentru noi. Siteul www.cocojardin.ro proceseaza datele de card introduse prin partenerul nostru EuPlatesc.ro (EuroPayment Services SRL). Datele de card introduse la achitarea unei comenzi nu sunt stocate pe site si nici nu pot fi accesate de catre angajatii nostri. Pentru siguranta datelor tale, introducerea datelor se efectueaza direct pe serverele securizate EuPlatesc.ro (EuroPayment Services SRL). Transmiterea datelor de card se face doar criptat, in conformitate cu legile in vigoare, si numai cu respectarea normelor care se impun pentru securitatea solutiilor de procesare a platilor. Pentru motive de securitate a tranzactiilor cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate ( sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

6 INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Site-ul www.cocojardin.ro poate fi accesat si vizitat fara a necesita autentificarea sau inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont). Autentificarea sau inregistrarea ca utilizator nu este necesara nici in momentul efectuarii unei comenzi. Inregistrarea ca utilizator este recomandata pentru pastrarea istoricului comenzilor, salvarea adreselor favorite, si a datelor de facturare. Inregistrarea ca utilizator se poate face cu adresa de email (necesita confirmare din email) sau contul de Facebook. Inregistrarea ca utilizator implica acceptarea prezentului formular Termeni si Conditii. Siteul www.cocojardin.ro nu inregistreaza/retine/utilizeaza sub nici o forma informatiile referitoare la datele de accesare ale emailului, sau a contului de Facebook. www.cocojardin.ro nu interactioneaza pe cont propriu sau in numele utilizatorilor / vizitatorilor / clientilor cu contul acestora de Facebook. Te rugam sa ne semnalezi la codruta@cocojardin.ro orice utilizare potential neautorizata a contului tau sau suspiciune de incalcare a securitatii.

7 COMENZI

Buchetele de flori, aranjamentele florale si celelalte produse prezentate pe site pot fi achizitionate atat online, direct pe site, cat si telefonic la numarul de telefon 0755 978 634 sau prin email la adresa codruta@cocojardin.ro.

7.1 COMANDA ONLINE

Magazinul de flori online iti da posibilitatea sa comanzi direct pe site orice produs afisat in categoriile listate in bara de meniuri sau in alte locuri in care sunt afisate pe site. Pentru a plasa o comanda online trebuie sa: – alegi produsul dorit; – citesti specificatiile, descrierea produsului, sa observi pretul si disponibilitatea lui; – daca este produsul potrivit pentru tine, selecteaza data livrarii, ora de livrare preferata, adauga un mesaj si extraoptiuni daca doresti si adauga produsul in cos; – in acest punct poti finaliza comanda ca si utilizator neinregistrat sau sa iti faci cont; – completezi datele de facturare; – completezi datele de livrare; – completezi orice alte observatii ai pentru noi; – selectezi metoda de plata; – citesti Lista de Termeni si Conditii si sa bifezi ca esti ai citit aceasta lista si ca esti de acord cu clauzele mentionate; – apesi butonul finalizeaza comanda Vei primi un email de confirmare a comenzii plasate, in care statusul comenzii este “Pending” (in curs de realizare). Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa ne notifice imediat eventuale erori survenite. EVENTI BIANCHI SRL nu este responsabila pentru orice intarziere sau greseala de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, etc. In cazul in care ai selectat metoda de plata: Plata online cu cardul, vei primi si un email de confirmare a platii de la partenerul nostru EuPlatesc.ro (EuroPayment Services SRL). Dupa livrare vei primi un email in care statusul comenzii va fi “Complete” (adica, comanda a fost livrata) si un email cu factura aferenta comenzii. Momentul trimiterii emailului de schimbare a statusului comenzii poate fi diferit de momentul efectiv al livrarii. Ne rezervam dreptul de a modifica statusul comenzii in 1 pana la 72 de ore de la livrare. Modalitatile de plata agreate in cazul acestui tip de comanda sunt enumerate la Cap. 11 PLATA.

7.2 COMANDA PRIN TELEFON

Oricare din produsele prezentate pe site pot fi comandate telefonic la numarul de telefon 0755 978 634 sau la alte numere de telefon afisate pe site. Operatorii nostri sunt pregatiti sa iti raspunda la toate intrebarile tale. Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii nostri de eventuale erori survenite. EVENTI BIANCHI SRL nu este responsabila pentru orice intarziere sau greseala de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, etc. Orice comanda realizata la unul din numerele de telefon afisate pe site-ul www.cocojardin.ro, se poate face numai dupa ce ai citit intreaga Lista de Termeni si Conditii si numai daca esti de acord cu toate clauzele mentionate in aceasta Lista. Plasand o comanda telefonica la unul din numerele de telefon afisate pe site, declari ca ai citit si esti de acord cu clauzele Listei de Termeni si Conditii. Modalitatile de plata agreate in cazul acestui tip de comnda sunt enumerate la Cap. 11 PLATA.

7.3 COMANDA PE EMAIL

Operatorii nostri vor prelua imediat comanda transmisa pe email la codruta@cocojardin.ro. Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii nostri de eventuale erori survenite. EVENTI BIANCHI SRL nu este responsabila pentru orice intarziere sau greseala de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, etc. Orice comanda realizata la una din adresele de email afisate pe site-ul www.cocojardin.ro, se poate face numai dupa ce ai citit intreaga Lista de Termeni si Conditii si numai daca esti de acord cu toate clauzele mentionate in aceasta Lista. Plasand o comanda pe email la una din adresele de email afisate pe site, declari ca ai citit si esti de acord cu clauzele Listei de Termeni si Conditii. Modalitatile de plata agreate in cazul acestui tip de comanda sunt enumerate la Cap. 11 PLATA.

7.4 CONFIRMAREA DE COMANDA

Confirmarea de comanda / Factura Proforma impreuna cu numarul unic de comanda (Order ID) vor fi trimise clientilor doar prin email la fiecare comanda noua plasata pe siteul www.cocojardin.ro. Clientul are obligatia de a verifica orice informatie furnizata in cadrul comenzii si de a ne anunta in cazul in care au survenit anumite erori in informatiile oferite. Orice sesizare (in scris prin email, sau telefonic) se va face mentionandu-se numarul unic de comanda primit. In acest caz, clientii vor primi pe email Confirmarea de comanda actualizata.

8 PRODUSE

Produsele disponibile pe siteul www.cocojardin.ro pot contine materiale uscate sau conservate, suport de sticla, lemn, metal sau plastic burete floral, pamant, flori la fir, plante verzi, plante cu flori, plante cu fructe, plante cu legume, fructe, legume sau alte elemente de decor. Acestea nu sunt destinate consumului uman. Cadourile (produse alimentare) care pot fi adaugate in cos sunt produse destinate consumului uman. In baza O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008, O.G. 34/2014 produsele comercializate pe www.cocojardin.ro beneficiaza de garantie, cu exceptia produselor perisabile – flori, plante. Siteul www.cocojardin.ro ofera o garantie de 3 zile pentru produsele care contin flori la fir, pentru mentinerea prospetimii florilor dar numai in conditiile in care se respecta regulile de intretinere mentionate pe eticheta produsului. EVENTI BIANCHI SRL va raspunde la orice solicitare de garantie doar daca produsul returnat este intact si insotit de actele doveditoare ale achizitiei. Returnarea produsului se face la sediul vanzatorului sau prin curierat, caz in care costurile expeditiei vor fi suportate de catre client. Solutionarea garantiei se face in termen de 15 zile de la receptia solicitarii. Nu se acorda garantia produselor ce prezinta urme de lovituri, crapaturi, zgarieri, sau sunt returnate incomplete sau fara actele doveditoare ale achizitiei. In pagina fiecarui produs vei regasi fotografia, specificatiile si descrierea fiecarui produs in parte. Anumite produse pot deveni indisponibile in stoc la un moment dat. EVENTI BIANCHI SRL nu are obligatia de a anunta clientii de stocul disponibil in timp real. Anumite produse pot suferi modificari de poze, specificatii, pret sau stoc in orice moment, fara a fi obligati sa anuntam clientii sau vizitatorii website-ului de aceste modificari.

8.1 PRODUSE CU FLORI SI PLANTE (BUCHETE FLORI, ARANJAMENTE FLORALE, ARANJAMENTE PLANTE, TERARII, PLANTE IN GHIVECI)

Toate fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, buchetele si aranjamentele pot diferi usor de fotografie in functie de stocurile disponibile si de mana designerului. Plantele pot diferi usor fata de fotografia prezentata de asemenea. Produsele care contin flori sunt realizate handmade, individual, fiind usor diferite intre ele. Nu doar mana designerului poate sa difere. Florile si plantele sunt naturale si unice. Chiar si cele din aceeasi specie difera usor una de cealalta. Si plantele cresc diferit, de aceea ele pot diferi usor fata de fotografia prezentata pe site. Deoarece disponibilitatea anumitor sortimente de flori si plante difera in functie de sezon, sau in cazul in care un anumit sortiment nu exista pe stoc la un moment dat, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa te contactam pentru acord.
Plantele de suport (frunze, verdeata) si vasele pot fi schimbate fara instiintare anterioara.
Daca nu reusim sa te contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara, vom considera ca avem acordul tau. Pentru a te bucura cat mai mult de florile sau plantele primite, te rugam sa ai in vedere cateva recomandari: Inainte de a introduce buchetul de flori in apa, taie 1-2 cm din tulpinile florilor si clateste bine vasul folosit. Inlocuieste apa, taie 1-2 cm din tulpinile florilor si clateste bine vasul o data la 2-3 zile. In cazul aranjamentelor de flori realizate in burete floral, adauga putina apa in fiecare zi pentru a evita uscarea buretelui floral; Uda plantele si aranjamentele de plante periodic, astfel incat solul sa fie mereu umed. Unele aranjamentele cu plante si unele terarii pot fi realizate in vase ce nu permit drenarea apei in exces. Uscarea solului sau udarea excesiva a acestuia, duc la deteriorarea plantelor. Foloseste un fertilizator atunci cand uzi plantele. Dilutia ingrasamantului se va face urmand instructiunile de pe eticheta acestuia; Aranjamentele cu plante si terariile pot contine muschi verde natural. Muschiul verde natural este conservat si nu are nevoie de apa. Evita pe cat posibil udarea acestuia atunci cand adaugi apa plantelor. Terariile sunt aranjamentele cu plante realizate in recipiente de sticla inchise sau cu capac. Terariile nu au nevoie de o udare periodica, ci de o reglare a umiditatii din interiorul vasului. Daca pe peretii vasului se observa un condens excesiv, lasa aranjamentul descoperit pentru a permite evaporarea excesului de apa. Daca solul pare uscat, adauga putina apa plantei. Pastreaza florile, aranjamentele florale, plantele, terariile sau aranjamentele cu plante ferite de razele directe ale soarelui si departe de sursele directe de caldura sau aer conditionat. Temperatura medie, recomandata, de pastrare a florilor este de 16-18 grade C. Temperatura medie, recomandata, de pastrare a plantelor este de 18-20 grade C. Aceste produse pot contine burete floral, pamant, flori la fir, plante verzi, plante cu flori, plante cu fructe, plante cu legume, fructe, legume sau alte elemente de decor. Acestea nu sunt destinate consumului uman. Aceste produse sunt perisabile si nu se pot returna.

8.2 PRODUSE DE DECOR

Toate fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, produsele din aceasta categorie, in special cele care contin bucati de lemn (driftwood) pot diferi usor de fotografie. In cazul produselor care contin bucati de lemn (driftwood) vom incerca mereu sa alegem lemne asemanatoare cu cele din fotografii, dar acestea nu pot fi identice. Toate produsele sunt realizate handmade, iar fiecare produs in parte este unic, astfel livrarea produselor poate dura intre 2 si 7 zile. Pentru a te bucura cat mai mult de aceste produse te rugam sa ai in vedere cateva recomandari: Acest produs este realizat numai din materiale uscate sau conservate in suport de sticla, lemn, metal sau plastic. Muschiul conservat (denumit si licheni stabilizati) si plantele si florile conservate (denumite si stabilizate sau “criogenate”) isi pastreaza aspectul pentru cativa ani in urmatoarele conditii: produsele vor fi pastrate numai la interior, in spatii aerisite, cu o umiditate normala si o temperatura intre 15 si 30 grade C; produsele NU TREBUIE UDATE NICIODATA; produsele nu trebuie expuse la soare (raze UV), sau in actiunea directa a surselor de caldura/ frig (calorifer, aer conditionat); pe cat de mult posibil trebuie evitate atingerea sau pipairea; produsul va fi sters de praf numai cu un pamatuf din pene. Atat muschiul conservat cat si plantele si florile conservate NU AU NEVOIE DE APA. Contrar tuturor informatiilor care circula pe internet (ca muschii conservati cresc foarte greu, ca absorb umiditatea din aer sau ca au nevoie sa fie pulverizati cu apa), muschiul conservat, plantele si florile conservate NU cresc si NU au nevoie de apa. Apa face ca produsele sa se decoloreze, sa se usuce si sa devina casante si favorizeaza aparitia mucegaiului. Aceste produse pot contine muschi conservat, plante si flori conservate, burete floral, pamant, suporti de sticla, lemn, metal sau plastic sau alte elemente de decor. Aceste produse nu sunt destinate consumului uman.

8.3 PRODUSE GOURMET

Aceste produse sunt destinate consumului uman, dar numai cu conditia respectarii indicatiilor de pastrare de pe ambalajul fiecarui produs si in termenul de valabilitate al acestuia. Aceste produse sunt achizitionate din magazine specializate si nu sunt produse de catre EVENTI BIANCHI SRL.

8.4 ANULAREA COMENZII SAU MODIFICAREA PRODUSELOR

Te poti razgandi in legatura cu comanda plasata. Modificarea sau anularea comenzii se va face numai in scris, la adresa de email codruta@cocojardin.rocu cel putin 24 de ore anterior orei de livrare. Incercam sa raspundem si modificarilor de ultim moment, insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu cel putin 24 de ore anterior orei de livrare. In cazul anularii comenzii, cu respectarea termenului mentionat, EVENTI BIANCHI SRL garanteaza returnarea 100% a platii efectuate in termen de maxim 15 zile de la sesizare. In cazul anularii comenzii dupa termenul mentionat, EVENTI BIANCHI SRL returneaza numai 50% din plata efectuata in termen de 15 zile de la cerere. Compania isi rezerva dreptul de a-si alege clientii si de a anula o anumita comanda, urmand a anunta clientul de aceasta schimbare cu minim 2 ore inaintea orei de livrare.

9 RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legii, produsele perisabile nu se pot returna – florile si plantele sunt produse perisabile. Produsele alimentare se pot returna in termen de 15 zile calendaristice iar produsele non-alimentare se pot returna in termen de 30 zile calendaristice de la primirea comenzii in urmatoarele conditii: – produsele neperisabile se returneaza intacte, continand toate partile / elementele / accesoriile initiale; – returnarea se face numai prin trimiterea produselor pe adresa EVENTI BIANCHI SRL mentionata la inceputul Listei de Termeni si Conditii, prin orice curier rapid, exceptand Posta Romana; – transportul coletului de retur va fi platit de catre client in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire; – in colet se vor afla toate documentele primite initial. – in colet se va afla FORMULARUL DE RETUR completat si semnat de catre client. FORMULARUL DE RETUR poate fi descarcat aici In cazul respectarii tuturor conditiilor de ramburs, suma platita va fi rambursata integral, ,in termen de maxim 15 zile de la primirea solicitarii de returnare si de acceptare a returului din partea EVENTI BIANCHI SRL. Clientul va primi suma achitata, insa nu va avea dreptul si la alte despagubiri.

10 LIVRARE

Livrarea produselor se face prin angajatii nostri sau curier specializat la adresa specificata de catre client in formularul de comanda sau produsele pot fi ridicate de la Atelierul Coco Jardin. Livrarea va fi facuta la data aleasa de tine lasand aceste detalii in campul "Comentarii" pe pagina de "Finalizare Comanda", la adresa specificata de tine, dar numai in Bucuresti si zonele limitrofe. Incercam mereu sa livram comanda in acest interval, dar nu putem garanta decat data livrarii. Acest interval este numai cu caracter orientativ.

10.1 TERMEN SI PROGRAM DE LIVRARE

Orice comanda poate fi livrata in Bucuresti si in zonele limitrofe, in 2-4 ore de la confirmarea platii. Programul de livrari este: 09:00 – 21:00 de luni pana vineri si 10:00-19:00 sambata si duminica. Programul de livrari, poate fi modificat in anumite perioade ale anului (1-8 martie, Craciun, Revelion, alte sarbatori legale). Orice comanda achitata pana la ora 17 poate fi livrata in aceeasi zi. Anumite livrari pot fi amanate sau chiar anulate in conditii de forta majora sau in perioade foarte aglomerate din an (Valentine’s Day, 1-8 martie, Paste, Craciun, onomastici, etc)

10.2 COST LIVRARE

Livrarea produselor comandate este gratuita pentru orice comanda cu livrare in Bucuresti si in zonele limitrofe. Totusi, in anumite cazuri, Compania poate decide taxarea unei anumite livrari. Clientul va fi informat inainte de procesarea comenzii. Comanda va fi procesata dupa ce clientul va accepta si va achita costul de livrare.

10.3 CONDITII SPECIALE LIVRARE

EVENTI BIANCHI SRL nu raspunde pentru livrari nereusite/amanate care decurg din lipsa destinatarului la momentul livrarii, la adresa furnizata de catre expeditor. Datorita perisabilitatii produselor cu flori, nu raspundem de deprecierea/ofilirea produselor ca urmare prelungirii timpului de livrare datorita unei adrese de livrare incorect furnizata de client, o amanare sau o redirectionare solicitata de client sau de catre destinatar, o amanare sau o redirectionare survenite ca urmare a lipsei destinatarului de la adresa. In situatia in care accesul la destinatar este restrictionat (portar, punct de control, destinatar internat in spital, etc) iar curierului nu i se permite accesul catre destinatar, sau daca destinatarul lipseste de la adresa, coletul poate fi receptionat de o terta persoana (portar, receptioner, vecin, ruda, coleg, etc.) daca aceasta persoana va semna pentru primirea coletului. In aceste conditii comanda va fi considerata livrata. In cazul in care nicio alta persoana care are acces la destinatar nu doreste sa semneze pentru primire sau destinatarul nu este prezent la adresa si nu poate fi gasit la telefon, curierul va reveni la adresa de maxim inca doua ori. In cazul in care destinatarul nu este gasit dupa 3 incercari, EVENTI BIANCHI SRL nu poate fi invinuita pentru livrarea nereusita, iar clientul va fi instiintat asupra acestei situatii, urmand sa ne comunice cum doreste sa procedam. Produsul poate fi distrus, sau poate fi livrat, la cerere, la o noua adresa. EVENTI BIANCHI SRL nu este raspunzatoare in cazul degradarii produsului datorita transportarii acestuia de catre curier timp de doua zile. Clientul poate solicita, contra cost, improspatarea aranjamentului daca este cazul. Valoarea necesara improspatarii aranjamentului va fi comunicata clientului. In cazul in care nu vom putea sa luam legatura cu clientul prin canalele de comunicare folosite anterior, produsul va ramane la Atelierul nostru in asteptare timp de 2 zile. Dupa expirarea acestui termen, produsul va fi distrus iar comanda considerata finalizata. In cazul in care destinatarul refuza primirea coletului, EVENTI BIANCHI SRL nu poate fi invinuita pentru livrarea nereusita iar clientul va fi instiintat asupra acestei situatii, urmand sa ne comunice cum doreste sa procedam. Produsul poate fi distrus, sau poate fi livrat, la cerere, la o noua adresa. In cazul in care nu vom putea sa luam legatura cu clientul prin canalele de comunicare folosite anterior, produsul va ramane la Atelierul nostru in asteptare timp de 2 zile. Dupa expirarea acestui termen, produsul va fi distrus iar comanda considerata finalizata. Compania noastra nu isi asuma nicio obligatie daca livrarea nu poate fi efectuata in cazul situatiilor de vreme extreme (cod galben / cod rosu / cod portocaliu) sau in cazul accesului limitat la adresa. Expeditia comenzii in cauza se poate amana sau redirectiona catre o noua adresa cu livrare in termen de 24 de ore. Deoarece exista anumite perioade foarte aglomerate pe parcursul unui an (Craciun, Valentine’s Day, 1-8 Martie, Paste, alte sarbatori) va rugam sa va programati din timp comenzile realizate in preajma acestor perioade din an. EVENTI BIANCHI SRL isi rezerva dreptul de a decala data de livrare pentru comenzile efectuate in aceste perioade din an, dar numai cu instiintarea clientilor asupra acestui fapt in prealabil. In situatia in care nu reusim sa te contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu tine, vom considera ca avem acordul tau implicit. O livrare de succes depinde in foarte mare masura de acuratetea datelor care ne sunt furnizate (nume si adresa destinatar, nr de telefon, data si intervalul orar al livrarii etc). Nu poate fi considerata nelivrata / livrare neconforma / marfa ofilita / marfa stricata nici o comanda aflata intr-una din situatiile mai sus mentionate. Ne angajam sa oferim in cel mai scurt timp detaliile referitoare la statusul unei livrari clientilor nostri atunci cand ne sunt solicitate si sa facem tot ce este posibil pentru a facilita livrarea comenzilor. Orice redirectionare a unui produs catre o noua adresa survenita in urma uneia din situatille de mai sus si solicitata de catre client, se face numai in urma achitarii unei taxe de transport de 25 lei/adresa livrare, indiferent de valoarea comenzii. In cazul in care comanda este livrata, sub semnatura destinatarului mentionat sau unei alte persoane de la adresa, la termenul agreat de ambele parti, atunci compania este exonerata de orice penalitati, amenzi sau returnari pentru orice situatii aparute ulterior.

10.4 LIVRARE IN ANONIMAT

Comenzile plasate pe www.cocojardin.ro cu mentiunea de a fi livrate cu pastrarea anonimatului nu vor fi divulgate destinatarului decat in cazuri exceptionale, la cererea Autoritatilor sau in urma acordului clientului. Destinatarul coletului poate fi contactat telefonic inaintea livrarii, pentru validarea adresei si a orei de livrare, dar nu i se va comunica ce urmeaza sa primeasca, folosindu-se termenul general de “colet”, iar orice informatie referitoare la identitatea clientului nu va fi transmisa destinatarului.

10.5 AMBALAJE

Acordam o mare atentie ambalajelor folosite pentru a ne asigura ca produsele noastre ajung in perfecta stare la destinatar. In acelasi timp, dorim sa minimalizam folosirea ambalajelor pentru a permite produselor (mai ales produselor care contin flori) sa fie mai vizibile si mai impresionante. Toate buchetele de flori sunt ambalate intr-o hartie discreta, reciclata, maro, captusita cu hartie de matase in ton cu buchetul. Aranjamentele florale vor fi ambalate, doar daca este neaparat necesar, si numai la cererea clientului, in punga de cadouri sau folie de celofan transparenta. Produsele de décor vor fi ambulate in folie de celofan tansparenta, in punga de cadou sau in cutii de cadou, dupa caz. Cadourile gourmet vor fi ambalate in folie de celofan transparenta, sau in cutii de cadou, dupa caz. Plantele vor fi ambalate in folii de celofan specifice. Toate produsele vin insotite de eticheta produsului care contine informatiile de intretinere ale acestuia. In cazul in care doriti ca un produs comandat sa fie ambalat intr-un fel anume, sau sa nu contina nici un ambalaj, va rugam sa ne transmiteti acest lucru pe email in momentul efectuarii comenzii, la adresa codruta@cocojardin.ro. Clientii pot solicita un ambalaj special, caz in care i se va comunica clientului, costul ambalajului, in functie de solicitare.

10.6 CONFIRMAREA LIVRARII

EVENTI BIANCHI SRL va transmite dupa livrare, in 1 pana la 72 de ore, confirmarea livrarii insotita de poza produsului care a fost livrat, pe email. Aceasta are scopul de a prezenta imaginea reala a produsului livrat, pozele nefiind prelucrate si prezentand exact produsul dus la destinatie. Compania poate sa trimita, la cerere, si o poza cu fisa de comanda semnata de destinatar, in scopuri de verificare. Pozele pot fi transmise doar prin email, iar compania noastra nu este responsabila pentru erori de comunicare tip: lipsa conexiune internet, date de contact eronate, erori de comunicare etc. Potrivit legii, orice florarie online are obligativitatea transmiterii pozei martor catre clientul platitor. In perioade foarte aglomerate cum ar fi Valentine’s Day, 1-8 Martie, Paste, Craciun, onomastici, etc. ne rezervam dreptul de a amana/anula transmiterea pozei martor pe email, aceasta putand fi pusa la dispozitia clientilor doar la cerere.

11 PLATA

Toate preturile afisate pe www.cocojardin.ro sunt finale si nu contin TVA. Fara TVA in cazul produselor cu flori, al aranjamentelor cu flori si plante, al produselor cu alcool si a altor produse nealimentare sau 9% in cazul plantelor si al produselor alimentare. Deoarece dorim ca totul sa fie cat mai simplu pentru tine, pentru comenzile online pe site, poti alege oricare dintre metodele noastre de plata:

  • Plata online cu card. Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

           - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

  • Ramburs – plata in numerar la livrare- din motive de securitate, in cazul in care optati pentru plata la livrare prin ramburs, nu se pot efectua comenzi mai mari de 800 lei.
  • Numerar prin ridicare de catre curier– poti sa achiti numerar curierului nostru care va ajunge oriunde esti in Bucuresti sau in zonele limitrofe. In cazul in care optezi pentru aceasta varianta, te rugam sa ai in vedere ca procesarea comenzii si darea ei in lucru se va realiza doar dupa confirmarea incasarii de catre curier. Pentru aceasta metoda de plata se percepe o taxa suplimentara de 25 lei pentru deplasarea curierului la adresa indicata.
  • Plata in numerar sau cu cardul la Atelierul Coco Jardin. In cazul in care optezi pentru aceasta varianta, te rugam sa ai in vedere ca procesarea comenzii si darea ei in lucru se va realiza doar dupa achitare.

Programul nostru de incasari este de Luni pana Vineri de la 10:00 la 18:00, Sambata si Duminica doar cu programare. Pentru comenzile prin email sau telefon, poti alege oricare dintre metodele de plata urmatoare. Conditiile pentru fiecare din aceste variante sunt enumerate mai sus: Plata online cu cardul (persoana care va prelua comanda ta, iti va trimite un email din partea procesatorului de plati EuPlatesc.ro, care va contine un link in care vei putea realiza plata online cu cardul) Virament bancar Ramburs – plata in numerar la livrare, Numerar prin ridicare de catre curier, Plata in numerar la Atelierul Coco Jardin. Din motive care nu tin de EVENTI BIANCHI SRL, se poate intampla uneori sa existe erori in tranzactiile bancare care sa intarzie inregistrarea si procesarea comenzii de catre noi. In cazul unui mesaj din partea bancii sau in cazul in care observati ca tranzactia pe contul dumneavoastra nu a fost efectuata, va rugam sa ne semnalati acest fapt in scris la codruta@cocojardin.ro. Eventualele probleme care pot aparea in tranzactiile bancare, pot intarzia onorarea comenzii si, desi regretam orice intarziere, si vom face tot posibilul sa limitam efectele neplacute ale acestor incidente, nu detinem controlul acestor situatii, nu vom putea fi trasi la raspundere pentru acest fapt si nu vom opera rambursarea platii daca comanda a fost data in lucru chiar si cu intarziere. Preturile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar in cazul unor volume mari.

12 FACTURARE

Preturile si modalitatea de plata aleasa sunt specificate in confirmarea de comanda primita pe email. Orice comanda efectuata pe www.cocojardin.ro va fi procesata si data in lucru doar dupa confirmarea efectuarii platii. Factura fiscala va fi emisa pe numele platitorului (persoana fizica sau juridica), acesta obligandu-se sa ne furnizeze toate informatiile necesare in vederea intocmirii facturii in conformitate cu legile in vigoare. Conform articolului 155, Alin. 6 din Codul fiscal “Semnarea si stampilarea facturilor nu sunt obligatorii.”, iar conform Codului fiscal art.155, alineatul 8, punctul c: “Se pot transmite facturi prin mijloace electronice”. EVENTI BIANCHI SRL nu este obligata sa puna la dispozitia clientului factura in format fizic, ci doar in format electronic. La solicitarea clientului, totusi, putem trimite acestuia factura in format fizic, semnata si stampilata, prin curierat cu plata la destinatar. Chitanta/bon fiscal sunt eliberate doar pentru platile cu numerar.

13 GARANTII SI RABURSARE PLATI

Pentru produsele vandute pe www.cocojardin.ro, oferim garantia rambursarii 100% a platii, oferirea unui voucher cadou in contravaloare sau livrarea produslui la adresa/la o alta adresa/la o alta data fara nici un cost, daca nu s-a efectuat livrarea din motive care au tinut strict de EVENTI BIANCHI SRL sau daca experienta achizitionarii produselor noastre a produs o nemultumire reala si intemeiata a clientului. In acest caz, te rugam sa ne contactezi pe adresa codruta@cocojardin.ro sau la numarul de telefon +40 755 978 634 pentru a ne semnala problemele intampinate. In cazul oricarei din situatiile enumerate mai sus, singurele optiuni de compensare sunt rambursarea sumei platite, voucher cadou in contravaloare pentru achizitii viitoare sau re-livrarea produsului la adresa/la o alta adresa/la o alta data. Orice alta forma de compensare nu este subiect de negociere. Rambursarea sumei platite se va efectua in termen de maxim 15 zile.

14 RECLAMATII, PENALITATI SI TERMEN DE PLATA

Satisfactia clientilor nostri este extrem de importanta pentru noi. Desi regretam orice incident neplacut, in cazul in care intampini orice fel de probleme te rugam sa te adresezi in scris pe adresa de email la codruta@cocojardin.ro. Pentru rezolvarea reclamatiei este necesar sa incluzi datele tale de identificare, poze doveditoare ale produsului nemultumitor (daca este cazul), precum si detaliile de contact (telefon, adresa de email), numarul comenzii si orice alte detalii pe care le consideri relevante. O reclamatie poate fi depusa in termen de maxim 24 de ore de la producerea evenimentului reclamat pentru produsele perisabile si in maxim 15 zile de la livrare pentru produsele neperisabile. Termenul de solutionare a reclamatiilor este de 5 zile. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, EVENTI BIANCHI SRL se obligata sa anunte clientul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Se va incerca mai intai solutionarea unor eventuale probleme pe cale amiabila si numai dupa epuizarea modalitatilor amiabile, clientul va avea dreptul sa solicite rambursarea platii de la companie, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea companiei a executarii comenzii in conformitate cu termenele stabilite. In cazul in care compania primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare In cazul in care clientul intarzie plata produselor solicitate, este obligat la plata unei penalitati de 1% pe zi din suma datorata. Termenul maxim de plata pentru orice factura este de 1 zi calendaristica.

15 DATE CU CARACTER PERSONAL

EVENTI BIANCHI SRL prelucreaza datele clientilor / vizitatorilor, cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate emiterii facturilor de servicii si produse, livrarii comenzilor plasate, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor in legatura cu activitatea desfasurata de companie. Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental Coco Jardin, prin urmare dedicam toate resursele si eforturile pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”). Conform deciziei nr. 200/14.12.2015, a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), prelucrarile de date efectuate de companii in scopul mai sus mentionat, nu necesita inregistrarea la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata ulterior si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice EVENTI BIANCHI SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client / vizitatori. Numele, adresa, numarul de telefon, adresa de email sunt colectate si prelucrate in vederea eliberarii documentelor de plata si a efectuarii tranzactiei bancare (daca este cazul), in vederea contactarii clientului (daca este nevoie), si in vederea livrarii produsului comandat la adresa indicata. Furnizarea acestor date este obligatorie, in vederea onorarii comenzii realizate pe www.cocojardin.ro. Refuzul de a furniza aceste date, determina anularea comenzii efectuate pe site si rambursarea platii efectuate (daca este cazul). Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către EVENTI BIANCHI SRL si sunt comunicate numai firmei de curierat in vederea livrarii produsului la adresa indicata. Conform Legii nr. 677/2001, clientii/vizitatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si au dreptul de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa de email codruta@cocojardin.ro. În cazul în care dezvaluirea datelor este impusa de lege (de exemplu, în vederea executarii unei hotarari judecatoresti), EVENTI BIANCHI SRL se va asigura ca tertul care solicita dezvaluirea actioneaza in conformitate cu dispozitiile legale incidente, iar cererea priveste numai datele cu caracter personal neexcesive prin raportare la scopul necesitatii. Persoana vizata va fi informata în legatura cu dezvaluirea, numai daca legea permite. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Deoarece pot apareasituatii in care este extrem de important sa luam legatura cu tine pentru a putea livra comanda efectuata, te rugam ca datele oferite in crearea contului personal (in special adresa de email si numarul de telefon), precum si datele destinatarului, sa fie actuale si corecte.

16 UTILIZARE COOKIE-URI

Pentru a asigura buna functionare a acestui site, uneori plasam in computerul dumneavoastramici fisiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor fac acest lucru. Ce se intelege prin cookie-uri? Cookie-ul este un fisier text de mici dimensiuni pe care un site il salveazain calculatorul sau dispozitivul dumneavoastramobil atunci cand il vizitati. Datoritacookie-urilor, site-ul retine, pe o perioadade timp, actiunilesi preferintele dumneavoastra(login, limba, dimensiunea caracterelor si alte preferinte de afisare). Astfel nu mai trebuie sale reintroduceti ori de cate ori reveniti la site sau navigati de pe o paginape alta. Cum puteţi controla cookie-urile? Puteti controlasi/sausterge cookie-urile dupacum doriti – pentru detalii, consultati site-ul aboutcookies.org. Puteti sterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastrasi puteti seta majoritatea browserelor sablocheze plasarea acestora. Daca faceti acest lucru, este posibil sa fiti nevoit sa setati manual unele preferinte, de fiecare datacand vizitati site-ul. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau optiuni sanu functioneze.

17 OFERTE SI PROMOTII

Ocazional, anumite produse pot fi prezentate pe site cu pret redus. Aceste oferte sunt valabile numai in perioada mentionata, sau numai in perioada in care reducerea este disponibila pe site si nu constituie o oferta permanenta. Orice campanie promotionala desfasurata pe www.cocojardin.ro poate fi subiectul unor termeni si conditii specifice. Clientii care beneficiaza de aceste promotii sau oferte se vor supune termenilor si conditiilor legate de respectiva promotie sau oferta, respectivele prevederi completand setul de termeni si conditii de fata si nu anulandu-l. In cazul ofertelor promotionale sau a reducerilor de preturi data comenzii/achitarii cat si data livrarii produsului trebuie sa se incadreze in perioada promotiei. In cazul in care un produs achizitionat devine subiectul unei reduceri ulterior, pretul achitat la momentul achizitiei nu poate fi redus, chiar daca data livrarii se incadreaza in perioada promotiei. Periodic, putem oferi un voucher de discount la plasarea unei comenzi noi pe website, ce poate fi folosit la o viitoare comanda. Valoarea discount-ului este stabilita de catre Companie. Nu se accepta in acest caz sa se plaseze o noua comanda de catre client folosind voucherul primit, iar prima comanda sa fie anulata. Ne rezervam dreptul de a anula acest tip de comenzi, chiar si in cazul in care sunt achitate (suma fiind returnata in acest caz). Voucherul poate fi folosit doar in cazul in care comanda initiala a fost achitata si livrata cu succes. Orice oferta promotionala este valabila in limita stocului disponibil, indiferent de perioada promotiei. Orice incercare de a fraudare a unei promotii duce la anularea comenzii si la adaugarea adresei IP a dispozitivului de pe care s-a incercat fraudarea sistemului pe lista de Adrese IP interzise pe o perioada nedeterminata.

17.1 PROMOTIE: 10% REDUCERE PENTRU INREGISTRARE LA NEWSLETTER

Daca doresti sa primesti din cand in cand newslettere cu si despre flori, iti facem cadou 10% reducere la o comanda pe site. Pentru a te inregistra, te rugam sa iti introduci adresa in fereasta care apare automat la inceputul navigarii pe site si sa apesi butonul “TRIMITE”. Vei primi un mail de confirmare a inregistrarii la newsletter si apoi un mail de bun venit cu codul reducerii. Codul de reducere va putea fi utilizat in pagina de finalizare a comenzii. Conditiile cuponului de reducere: Codul poate fi folosit la o singura comanda. Pentru a folosi codul trebuie sa iti creezi cont si sa te autentifici pe site inainte de a plasa comanda; Codul de reducere nu poate fi folosit daca iti creezi cont in timp ce plasezi comanda; Codul de reducere nu poate fi folosit pentru o comanda mai mare de 1000 lei. Termenul de valabilitate a promotiei: perioada nedeterminata Orice incercare de a folosi codul de reducere intr-un mod ilicit duce la anularea comenzii si la adaugarea adresei IP a dispozitivului de pe care s-a incercat fraudarea sistemului pe lista de Adrese IP interzise pe o perioada nedeterminata.

17.2 PROMOTIE: DISCOUNT PENTRU ANGAJATI

In cazul reducerii personalizate realizate pentru companiile cu un numar mare de angajati, conditiile specifice for fi discutate cu fiecare companie in parte.

18 CESIONARE SI SUBCONTRACTARE

EVENTI BIANCHI SRL poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea si acordul clientului. EVENTI BIANCHI SRL va fi responsabila fata de client pentru toate obligatiile contractuale, chiar si in cazul cesionarii si/sau subcontractarii.

19 CONFIDENTIALITATE SI PUBLICITATE

Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte persoane sau nu va face publice nici una dintre informatiile primite de la EVENTI BIANCHI SRL. Toate planurile, documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre client, incluzand, dar fara a se limita la comanda, vor ramane in proprietatea companiei. Ele pot fi utilizate numai pentru onorarea comenzii. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de client cu privire la comanda, livrare, comunicari, probleme survenite sau solutionari propuse, fara consimtamantul prealabil scris al EVENTI BIANCHI SRL. Orice defaimare, publicitate / reclama negativa, informatii publice daunatoare, facute de catre client fara acordul nostru, atrag apelarea la instantele judecatoresti competente si solicitarea de plata daune, in functie de prejudiciile create.

20 RASPUNDERE

EVENTI BIANCHI SRL nu este responsabila pentru daune de orice fel, pe care clientii sau oricare terte persoane le pot suferi ca rezultat al indeplinirii de catre EVENTI BIANCHI SRL a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor sau deteriorarea acestora. Daca EVENTI BIANCHI SRL nu executa obligatiile sale, clientul va trimite o notificare scrisa companiei, pe email, la codruta@cocojardin.ro. EVENTI BIANCHI SRL va propune un plan de actiune de validat intre parti in termen de 5 zile lucratoare de la notificare.

21 FORTA MAJORA

Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

22 RESPECTAREA LEGILOR SI STANDARDELOR

Conform legislatiei romane in vigoare, prezentul formular intitulat Termeni si Conditii reprezinta un contract de vanzare-cumparare, iar acceptarea prezentului formular inseamna semnarea la distanta a contractului de vanzare-cumparare. Compania respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, cu privire la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea bunurilor si serviciilor si aplicabile la sanatate, securitate, mediu. Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente. Prezentul formular Termeni si Conditii este redactat in limba romana, in concordanta cu legile actuale in vigoare pe teritoriul Romaniei. Orice traducere in alte limbi are la baza varianta in limba romana, iar orice litigiu se va rezolva in baza variantei Termeni si Conditii in limba romana.

23 PREVEDERI DIVERSE

In cazul in care una sau mai multe din prevederile formularului Termeni si Conditii este considerata a fi invalida, nula sau neaplicabila, celelalte prevederi raman in vigoare si cu efecte depline. Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale. EVENTI BIANCHI SRL si clientii vor fi considerati cantractanti independenti si nici uneia dintre parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile siteului www.cocojardin.ro, inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale dintre partile amintite, referitoare la subiectul prezentului contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

24 CONSIMTAMANT

Clientii / vizitatorii acestui website sunt de acord cu acest set de termeni si conditii de la intrarea pe website pana la finalizarea vizitei aici, indiferent daca comanda produse in cadrul acestui site sau nu.

Cookie-urile pot stoca informatii referitoare la produsele comandate
de pe site-ul nostru in scop de marketing. Informatiile sunt folosite
pentru a va oferi recomandari si reclame in functie de interesele dumneavoastra.
Mai multe informatii aici.